Aankoopmakelaar

Zonder zorgen uw jacht kopen?

De Haer Nautique biedt deskundig, betrouwbaar en persoonlijk advies

U bent eruit: u wilt een (ander) jacht! Dat is goed nieuws. Een jacht kopen is immers ontzettend leuk, maar kan ook ingewikkeld zijn. Bij de aankoop van uw boot kunt u namelijk met lastige en soms ook listige zaken geconfronteerd worden. Hoe pakt u dit het beste aan? De Haer Nautique helpt u bij een succesvolle en veilige aankoop. Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart De Haer Nautique als aankoopmakelaar voor u duizenden euro’s, maar ook veel tijd en problemen.

Advies bij de aankoop van uw droomjacht
Wij bieden onze diensten bij diverse fases van het aankoopproces aan. Van complete aankoopbegeleiding tot expertise bij die onderdelen waar ú extra advies zou willen; u bepaalt dus zelf hoeveel advies, gemak en zekerheid u wilt en krijgt.

-> U bent op zoek naar uw droomboot? Dan zoeken wij mee naar het perfecte jacht dat voldoet aan uw wensen en eigen, binnen het door u gestelde budget. Goed om te weten: dat kunnen er meerdere zijn. Wij maken een voorselectie van deze jachten.

-> U heeft uw droomjacht gevonden, maar kunt wel wat hulp gebruiken bij de laatste stappen in het aankoopproces? De Haer Nautique helpt u bij de onderhandelingen en de administratieve en financiële afwikkelingen.
Kortom: wij leveren advies op maat en helpen u, daar waar u onze hulp kunt gebruiken.

Waarom een aankoopmakelaar?

Voor de meeste bootkopers is de aankoopprijs van een boot een fors bedrag. Wanneer u zelf niet over alle expertise beschikt, is het verstandig deze in huis te halen.
Een deskundige aankoopmakelaar:
– heeft inzicht in de markt en voorkomt dat u in deze markt keer op keer achter het net vist.
– behoedt u voor de aankoop van een boot met gebreken en controleert de koopovereenkomst op de ‘kleine lettertjes’. Oftewel: Minder risico!

En waarom De Haer Nautique als aankoopmakelaar?

  • Wij hebben levenslange ervaring in de watersport. Sterker nog: wij zijn opgevoed met boten! Ad de Haer is ruim 25 jaar actief als verkoopmakelaar in luxe motorjachten en is in zijn vrije tijd actief zeiler. Deze ultieme mix zorgt voor brede watersportkennis die goed van pas komt bij de aankoop van uw jacht. Wij specialiseren ons in de aankoop van zeil- en motorjachten met een waarde van 100.000 tot 500.000 euro.
  • Wij zijn actief en zitten er bovenop. Zo zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk vaart in de boot waar u van droomt. Geen impulsaankoop, maar een weloverwogen keuze voor de perfecte boot waar u misschien wel de rest van uw leven in vaart.
  • Wij helpen u bij de taxatie en waardebepaling: op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij de waarde van het jacht goed inschatten. Daarbij zijn wij eerlijk en objectief. Wij zijn echter geen keuringsmeester. Bij aankoop van een jacht adviseren wij daarom altijd een technische keuring door een erkend jachtexpert. En ook aan deze contactgegevens helpen wij u graag.
  • Wij hebben een goed (inter)nationaal netwerk en spreken Engels en Duits. Ons hoofdwerkgebied bestaat uit Nederland, Duitsland en België, maar ook in de rest van Europa weten wij de weg.

Goedkoop uw boot kopen

Een veelgehoorde misvatting is dat een aankoopmakelaar ‘te duur’ zou zijn. Nee, een goede aankoopmakelaar is niet duur. Sterker nog: wij kunnen u juist een mooie kostenbesparing opleveren. Wij zorgen ervoor dat u uw droomboot voor de beste prijs krijgt.
Zo pakt De Haer Nautique dit aan:
– wij geven u inzicht in de waarde van de boot, zo betaalt u nooit teveel.
– wij verzamelen alle essentiële informatie. Dat schept duidelijkheid zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
– wij zijn scherp in de aankooponderhandelingen. Oftewel: wij helpen u om op het juiste moment tactisch aan te kopen.
– wij zorgen voor tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken.

Daar komt bij dat wij een zeer efficiënte bedrijfsvoering hebben. U betaalt bij ons niet voor hoge overheadkosten, maar alleen voor de diensten waar u gebruik van maakt.

Wilt u de boot niet missen? Met De Haer Nautique als aankoopmakelaar neemt u een voorsprong.

Neem contact op of maak een vrijblijvende afspraak.