Taxatie op locatie

Stel ….. U overweegt uw schip te verkopen, maar wat is wijsheid. Uw huidige schip is zo slecht nog niet. Maar toch …. Het knaagt. De markt trekt aan en u ziet mogelijkheden. Het wordt weer tijd voor een ander schip, u kijkt er nu al naar uit!

Wat is dan slim?
Inruilen of toch eerst verkopen en dan de stap naar een ander of nieuw schip. Maar wat is mijn schip waard? Heeft het zin? Heb ik het er voor over om zoveel geld toe te leggen?

Kies ik voor een makelaar of ga ik het (eerst) zelf aanpakken?
Goede vragen waar u zelf het antwoord op heeft. Maar wij kunnen u wél geheel onafhankelijk adviseren! Om te beginnen is het interessant om te weten wat een ervaren makelaar van uw schip vindt en met name waarop hij uw schip taxeert en U eventuele aanbevelingen kan doen, alvorens u verdere stappen onderneemt.

Wij bieden u “Taxatie op Locatie”
Aan boord maken wij samen met u een uitgebreid taxatierapport van uw schip. Wij beschrijven uw schip zo compleet mogelijk. Gemiddeld hebben wij daarvoor 2 uur van uw tijd nodig. Nadat wij het schip uitgebreid hebben beschreven, gaan wij huiswaarts om op ons kantoor de gegevens uit te werken, om u een uitgebreid taxatierapport te kunnen bieden. Doorgaans binnen twee werkdagen! Wij doen ons werk serieus en komen met een serieuze waardebepaling.

Met dit rapport heeft u een goede basis in handen om, eventueel, een verkoopproject op te starten.

Beslist u tot verkoop over te gaan?

  • U kiest voor particuliere verkoop.
  • U kiest voor de Haer nautique Jachtmakelaardij, DE jachtmakelaar zonder verkoophaven.
  • U kiest voor verkoop via één van onze collega’s.

U bent er geheel vrij in. Het taxatierapport geeft u bij welke keuze u ook maakt een goede start.

Welke schepen taxeren wij?
Onze expertise richt zich m.n. op plezierjachten. Zowel motor, motorsailers als zeiljachten in lengte variërend van 10 – 20 mtr. Vraagt u ons om advies.

Andere redenen
Er kunnen ook andere redenen zijn, waarom u een taxatierapport nodig heeft.

Te denken valt aan

  • (her)verzekering,
  • echtscheiding,
  • een erfenis, etc.

Wij kunnen u ook daarmee van dienst zijn.

Uw schip verkopen via de Haer nautique

Een goede keuze! Kiest u voor onze makelaardij? Vraag naar onze voorwaarden.

De investering in een betrouwbare taxatie door een makelaar met levenslange ervaring in de watersport en ruim 25 jaar werkzaam is in de jachtmakelaardij kost u € 495-, exclusief B.T.W. en exclusief € 0,50 reiskosten. Het is niet alleen de investering, het is met name een goede raadgever.

Particulier verkopen?
Wilt u het liefst particulier verkopen. Voor slechts € 250,-, kunt u uw schip een jaar lang op onze site adverteren. Wij sturen iedere reactie direct aan u door, zodat u zelf het heft in handen kan nemen. Wij staan er als makelaar dan geheel buiten.

Heeft u hulp of advies nodig bij het afronden van de verkoop van uw schip, dan berekenen wij slechts 1.5% exclusief b.t.w. ,berekend over de verkoopwaarde van uw schip, voor verrichte werkzaamheden, zoals het eventueel opstellen van een koopovereenkomst.

Voor een taxatie tezamen met een fotografieopdracht berekenen wij u € 750,-, exclusief b.t.w. en kilometer vergoeding van € 0.50 cent/km.

Totaal pakket
Wilt u en, en, en, ……..Uw investering in ons totaal pakket is slechts € 995,-, exclusief b.t.w. plus € 0.50 km vergoeding.

  • Taxatie op locatie
  • Jachtfotografie
  • Particulier adverteren op onze site *

*Alleen in combinatie met Taxatie en fotografie.

Wilt u de boot niet missen? Met De Haer Nautique als aankoopmakelaar neemt u een voorsprong.

Neem contact op of maak een vrijblijvende afspraak.